Sfeerbeeld-v7

Wij zijn Processionals

Al meer dan 14 jaar dragen wij bij aan de groei en ontwikkeling van de procesindustrie en de daarin werkende technici. Door onze klanten en kandidaten te begrijpen maken we een match waar hun wereld nog mooier van wordt. 

Missie en visie

Volop in beweging

De wereld van werk is volop in beweging. De grote trends die achter de beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien. Technologische ontwikkeling, vergrijzing, globalisering en data bieden ons veel mogelijkheden. 

Mensen denken tegenwoordig heel anders over werk & carrière dan vorige generaties. Persoonlijk ontwikkeling, zingeving en vrijheid om zelf invulling te geven aan werk zijn hierin belangrijke elementen. Het vraagt organisaties anders na te denken over werk en hoe mensen bijdragen aan het succes van het bedrijf. 

Wij geloven dat mensen de belangrijkste factor zijn om organisatieveranderingen tot een succes te maken. Als gevolg van deze veranderingen zal het steeds belangrijker worden de behoefte van individuen en organisaties in kaart te brengen zodat mensen en bedrijven zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Daarom helpen wij procesindustriële bedrijven succesvol te transformeren door de juiste mensen toe te voegen aan de organisatie. Samen met klanten bepalen wij de strategie van de toekomstige organisatie. Mensen, kennis, technologie en marketing bepalen de mate van ons succes.

 

Geschiedenis

Bouwen aan de toekomst

In 2010 begon Processionals als het ondernemersverhaal van twee jonge mannen die commerciële kansen zagen in recruitment binnen de procesindustrie. De focus lag op procesoperators en onderhoudsmonteurs op mbo 3 niveau, met een aanpak gericht op vaste functies en detacheren in het eerste jaar. Met de groeiende dynamiek van de procesindustrie en hun specifieke aanpak blijft Processionals tot op de dag van vandaag streven naar verdere groei, professionalisering en het opbouwen van sterke relaties in de komende jaren.

Wij zijn, net als de procesindustrie, volop in beweging. Met inmiddels 4 vestigingen (en bijbehorende streekaccenten) in Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Eindhoven zijn we hard op weg naar een landelijke dekking.

Sfeerbeeld-v20
Kernwaarden

Deskundig & persoonlijk

Je ervaart onze cultuur en werksfeer als je ons spreekt of een vestiging binnenloopt. Gedreven door groei, voor jezelf en de mensen waarmee je werkt. Ondernemen vanuit loondienst, met zo vinden we zelf 100% fijne collega’s, zij maken het verschil. 

Ontdek onze waarden; Deskundig, Ambitieus, Persoonlijk en Plezier! 

Ontdek onze cultuur
Sfeerbeeld-v30
arbeidsvoorwaarden

Vertrouwen, vrijheid en ruimte

We verwelkomen graag ambitieuze collega’s die met ons mee willen groeien. Daarbij zal een gezonde dosis 'plezier' in je baan niet ontbreken... Van gezelligheid en gezamenlijke lunches tijdens je werkdag, tot teamuitjes per vestiging en met zijn allen - zo zijn we al naar Lapland, Oostenrijk en IJsland geweest. 

We willen graag dat jij je goed voelt bij ons. Daarom krijg je veel vertrouwen, vrijheid en ruimte voor eigen ideeën. We faciliteren thuiswerken, je krijgt een onbeperkt aantal vrije dagen en hebt de flexibiliteit om tussendoor even iets privé te regelen. Deze fijne balans geeft je een fijne energie!

Ontdek alles over Processionals

We verwelkomen graag ambitieuze collega’s die met ons mee willen groeien. Daarbij zal een gezonde dosis 'fun' in je baan niet ontbreken... Van gezelligheid en gezamenlijke lunches tijdens je werkdag, tot teamuitjes per vestiging én met zijn allen. Lees meer over ons!

Kennismaken?
Kom in contact!
Nieuwsgierig geworden?

Kom met ons in contact!

WhatsApp, bel of mail Laura, onze manager HR, voor een kennismaking! We hopen je snel te zien en wie weet proosten we binnenkort op jouw nieuwe avontuur bij Processionals!