Leuk dat je er bent!

Wij helpen procestechnici aan die baan met meer werkgeluk en werkgevers daarmee aan de juiste collega’s, klinkt goed toch? Als recruitmentspecialist weten we als geen ander wat ertoe doet in je werk. Voor wie bij ons instapt, ligt een mooie carrière in het verschiet, met ook voor jou meer werkgeluk!

Bij Processionals zijn we altijd op zoek naar nieuw talent dat bij ons past. Je ervaart onze informele cultuur en werksfeer als je ons spreekt of één van onze kantoren binnenloopt. Fijne collega’s maken het verschil! 
Ambitie en het bereiken van een maximaal resultaat, gaan hand in hand met goed relatiebeheer en een lange termijnvisie. 

over ons

IMAGO

Targets zijn niet alles; wij staan voor kwaliteit als dé specialist binnen de procesindustrie. Onder procestechnici hebben we een uitzonderlijk positief imago, we worden namelijk beoordeeld met een 9. Zij denken bij Processionals aan kennis, ervaring, een breed netwerk en een goede naam en service. We weten ons te onderscheiden door écht met hen mee te denken. Ook onze klanten waarderen onze professionaliteit en persoonlijke benadering.

Sfeerbeeld-v25

Waardering

Natuurlijk weten we wat je van een werkgever verwacht en wordt er goed voor je gezorgd. Onze arbeidsvoorwaarden, onbeperkt verlof en flexibiliteit zorgen voor een goede werk/privébalans. Ook de factor 'fun' mag in je werk niet ontbreken. Werken bij Processionals staat ook voor plezier tijdens de gratis lunch en borrels, teamuitjes, sportieve uitdagingen en een skitrip met het hele bedrijf. 

Waardering voel je ook in het vertrouwen dat je krijgt, je hebt zelf de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Jij onderneemt vanuit loondienst en wordt net als wij gedreven door groei, voor jezelf en de mensen waarmee je samenwerkt. Samen bouwen we onze positie binnen de markt verder uit.

Sfeerbeeld-v34
"Je blijft jezelf ontwikkelen en uitdagen binnen je werk. Met een professioneel inwerktraject, leerlijnen en carrièrepaden. Zo groeien we samen verder."
Kijkje op de werkvloer

Kijk mee!

Maar… genoeg over ons. We kunnen je meer vertellen, liever laten we je zien hoe leuk werken bij Processionals is.

Ben je enthousiast en kunnen wij jou helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan? We zien je graag snel bij één van onze vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven of Rotterdam! Groei jij met ons mee?

Ontdek alles over Processionals

We verwelkomen graag ambitieuze collega’s die met ons mee willen groeien. Daarbij zal een gezonde dosis 'fun' in je baan niet ontbreken... Van gezelligheid en gezamenlijke lunches tijdens je werkdag, tot teamuitjes per vestiging én met zijn allen. Lees meer over ons!

Kennismaken?
Kom in contact!
Nieuwsgierig geworden?

Kom met ons in contact!

WhatsApp, bel of mail Laura, onze manager HR, voor een kennismaking! We hopen je snel te zien en wie weet proosten we binnenkort op jouw nieuwe avontuur bij Processionals!