Lieve - met Achtergrond - 600px
Recruitment
Consultant
Eindhoven
Verhalen

Lieve Moeskops

“Werken bij Processionals is voor mij mezelf uitdagen, streven naar doelen en met de leukste collega's mooie resultaten neerzetten.”

Even voorstellen

Mijn naam is Lieve en ik ben sinds september Recruitment Consultant bij Processionals Eindhoven. Ik ben na het behalen van mijn diploma direct begonnen en heb net mijn onboardingstraject achter de rug. Dit is dus mijn eerste echte baan binnen de recruitmentbranche – en ondanks dat ik nog maar een aantal maanden werkzaam ben heb ik al erg veel geleerd. 

Een positief onboardingstraject

Het is altijd spannend als je ergens aan het werk gaat, maar ik heb mijn inwerkperiode bij Processionals als zeer positief ervaren. Er was net voor mijn komst een mooie leerlijn gecreëerd die mij op juiste momenten door de juiste oefeningen nam. Op deze manier kreeg ik eerst kennis over de theorie, voordat ik deze in de praktijk oefende. Roel checkte deze online leerlijn en vervolgens bespraken we deze wanneer we samen zaten. Ik ben tijdens elke stap van mijn inwerkperiode goed begeleidt en ik ben van mening dat het traject mij sneller en effectiever kennis heeft laten maken met de recruitment wereld. 

"Om mijn inwerkperiode te laten slagen moest ik mezelf positief opstellen en de theorie die ik online leerde ook daadwerkelijk in de praktijk uittesten" 


Even wennen

In het begin heb ik wel moeite gehad met het vinden van mijn plek vanwege een aantal veranderingen op kantoor Eindhoven. Uiteindelijk heb ik aan de bel getrokken en zijn er wat verschuivingen geweest, waardoor mijn focus veel duidelijker werd. Mijn tip is dan ook om altijd te blijven communiceren met je collega's en manager over waar je tegenaan loopt, zodat je samen tot de best mogelijke oplossing kunt komen.

Teamfoto-Silhouet vrouw-V1.0
"Werken bij Processionals is voor mij mezelf uitdagen, streven naar doelen en met de leukste collega's mooie resultaten neerzetten."

Toekomst bij Processionals

Samen met Kylie, Roel en Basma leg ik de grondstenen van kantoor Eindhoven. Ik focus me nu op de chemische sector binnen onze regio en hoop dat we tegen eind 2024 samenwerken met veel nieuwe partners. Ik hoop dat ik door kan groeien in mijn rol en senior wordt op kantoor Eindhoven. Hopelijk zitten we dan met een gezellig team op kantoor en vullen we alle bureaustoelen hier!

Enthousiast?
Vind jouw vacature!
Carrière bij Processionals

Word jij Lieve's nieuwe collega? Bekijk onze vacatures!

Of je nu aan de start van je loopbaan staat of al meer ervaring hebt, we komen graag met jou in contact. Ontdek hoe ons sollicitatieproces gaat of bekijk gelijk onze vacatures.