Teamfoto-Jeroen-V1.0
Manager
Sourcing
Processionals
Verhalen

Jeroen Brunsting

“Werken bij Processionals is voor mij om met plezier en vertrouwen samen met je collega's te bouwen aan succes!”

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Brunsting, 33 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn! Ik werk als Manager Sourcing op ons hoofdkantoor in Apeldoorn waarbij ik verantwoordelijk ben voor de afdeling Sourcing binnen Processionals. 

Loopbaan bij Processionals

In juni 2019 ben ik begonnen bij Processionals als Recruitment consultant Maintenance, na 2 jaar heb ik een wijziging in mijn functie aan laten brengen gericht op de kandidaten. Met succes heb ik mij in korte tijd ontwikkeld tot Senior, Teamleider (eigen team opgezet) en nu sinds eind 2023 manager van dat team!

 

"Als je vertrouwen en plezier hebt in je eigen proces, en dat staat als een huis, kun je er altijd op bouwen!"


Twijfels en goede begeleiding

De rol van recruitment consultant paste minder goed bij mij dan vooraf verwacht en zag ik persoonlijk niet meer zitten. Het omgaan met teleurstellingen kon lastig zijn. Op een gegeven moment kon ik hierdoor niet meer genieten van de successen en legde ik mijzelf een te hoge druk op om succesvol te zijn. Door de betrokkenheid van mijn toenmalige teamleider Steven en de mogelijkheden binnen Processionals is er door het voeren van gesprekken naar een passende rol voor mij gekeken en zodoende ben ik bij de club gebleven. Ook mede door leuke collega's (nu vrienden) die achter mij stonden en mij graag bij de club wouden houden!

Benodigde eigenschappen 

Binnen Processionals heb ik in diverse rollen mijn commerciële en communicatieve vaardigheden sterk ontwikkeld. Daarnaast ben ik vanuit de praktijk en door Kenneth Smit trainingen ook beter geworden in het coachend leidinggeven. 

Teamfoto-Jeroen-V1.0
"Werken bij Processionals is voor mij om met plezier en vertrouwen samen met je collega's te bouwen aan succes!"

Trots

De afgelopen periode heb ik veel mooie stappen mogen zetten. Het leukste aan mijn huidige (nieuwe) rol is het mogen begeleiden en ontwikkelen van de medewerkers in mijn team. Persoonlijk ben ik dan ook heel trots op het succesvol opzetten van dit nieuwe team! Daarnaast ben ik trots op ieder teamlid hoe goed ze in een korte tijd al samenwerken en van elkaar leren en ontwikkelen! Ook werk ik graag samen met andere collega's of teams om samen succesvol te zijn.

Ambities voor de toekomst

Mijn doel is om de afdeling Sourcing binnen Processionals verder te ontwikkelen, zowel door de teamleden nog beter te maken als door de markt nog beter te kunnen bedienen. Ook als manager blijf ik graag mijn skills en vaardigheden ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling is ook iets wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg.

Kom zelf ervaren hoe het is om te werken bij Processionals en maak een rol binnen recruitment je helemaal eigen!

Enthousiast?
Vind jouw vacature!
Carrière bij Processionals

Word jij Jeroens nieuwe collega? Bekijk onze vacatures!

Of je nu aan de start van je loopbaan staat of al meer ervaring hebt, we komen graag met jou in contact. Ontdek hoe ons sollicitatieproces gaat of bekijk gelijk onze vacatures.